תלמידי בתי הספר היסודיים והתיכוניים באילת שמשתתפים בתכנית "מצוינגב" של המשרד לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל והרשות לפיתוח הנגב, הציגו את התוצרים שלהם משנת 2019 בתחום המוסיקה במסגרת ביקור שהתקיים במרכז ״ווליום״ במתנ"ס שחמון באילת. במהלך הביקור התקיימה סגירת מעגל מיוחדת - כשהתנגנו מנגינות בלוז ורוק של בוגרי תכנית "מצוינגב" שהחלו את דרכם בתכנית כבר בשנתה הראשונה, ועכשיו, הם מעבירים את הידע שלהם הלאה לדור הבא של המוסיקאים הצעירים.
בסיור המקצועי השתתפה מנהלת תחום חינוך ברשות לפיתוח הנגב במוסדות השונים באילת, שמקדמים את תחום המוסיקה במסגרת תכנית "מצוינגב" של המשרד לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל והרשות לפיתוח הנגב. מאות ילדים המשתתפים בתכנית במסגרות השונות בעיר הציגו את התוצרים והידע המוסיקלי שצברו בתכנית במהלך שנת 2019, ביניהם המקהלה הקלאסית הנפלאה של קונסרבטוריון אילת, שניגנה בליווי בתזמורת הסימפוג׳אז שנבנתה השנה במסגרת התכנית, את הביצוע המרגש ליצירה "אדון עולם" במסגרת מופע הסיום שחתם את הסיור המרגש.
מנהלת אגף החינוך, מירי קופיטו ומנהל מרכז מצוינות למוסיקה, אודי טרן, שליוו את הסיור, שיבחו את תכנית "מצוינגב", וסיפרו כי העשייה במסגרת התכנית נוגעת לתלמידים רבים בכל רחבי העיר, החל מהתזמורות בקונסרבטוריון, דרך פעילויות בגני ילדים, מקהלת פייטנים עירונית, ועד להקמת אולפן עם ציוד מוסיקלי מתקדם בבית ספר "אורים" לילדים עם צרכים מיוחדים.
היכנסו עכשיו למידע נוסף על "מצוינגב"